Öğrenci Kimlik Kartları Hakkında Duyuru

Üniversitemiz öğrencilerinden kimliğini kaybeden, kırılan, çalınan, ad-soyad değişikliği, manyetik alan bozukluğu veya mahkeme kararıyla değişiklik olan ve kendi isteğiyle değiştirmek isteyen öğrencilerin kimlik kartlarının düzenlenmesine ilişkin usul ve esaslarının belirlenmesi amacıyla hazırlanan "Kurum Kimlik ve Ziyaretçi Kartı Yönergesi" 15.12.2021  tarihli  ve  2021/19-04 sayılı Senato Kararı ile kabul edilerek yürürlüğe girmiştir.

Bu kapsamda;

Aşağıda yer alan Öğrenci Kimlik Kartı Basımı İş Akış Şeması adımları izlenerek ad-soyad değişikliği, manyetik alan bozukluğu ve mahkeme kararı ile değişiklik olması durumunda FRM-0802 formu doldurularak ücretsiz; kırılma, kaybolma, çalınma ve kendi isteğiyle değiştirmek istenmesi durumunda FRM-0803 formu doldurularak ücretli olarak öğrenci kimlik kartları yenilenecektir.
Öğrencilerimizin aşağıda yer alan belgelerle birlikte kayıtlı oldukları akademik birim öğrenci işlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

İAS-0303 Öğrenci Kimlik Kartı Basımı İş Akış Şeması Tıklayınız.
FRM-0802 Kurum Kimlik Kartı İstek Formu (Akıllı Kartın Ücretsiz Yenilenmesi) Tıklayınız.
FRM-0803 Kurum Kimlik Kartı İstek Formu (Akıllı Kartın Ücretli Yenilenmesi) Tıklayınız.
Kurum Kimlik ve Ziyaretçi Kartı Yönergesi Tıklayınız.