Rektörlük İletişim Merkezi (RİMER) Hizmet Vermeye Başladı!

RİMER nedir?

Bartın Üniversitesi Rektörlük İletişim Merkezi (RİMER), yönetim ile üniversite mensupları arasındaki iletişim kanallarını sürekli açık tutmak ve Rektörlüğe müracaatların 24 saat gerçekleşmesini mümkün kılmak amacıyla kurulmuş bir sistemdir.  RİMER ile şikâyet, talep, görüş ve öneriler web sitesi üzerinden oluşturulan panelden kolayca iletilebilir.

• Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Türkiye Mezunları Programı ve Bilgi Formu Duyurusu

• Uluslararası Öğrencilerin İkamet İşlemleri Hakkında Yükseköğretim Yürütme Kurulu Kararları (13.03.2024)

• Lisansüstü Eğitim-Öğretim İlkeleri Yükseköğretim Genel Kurul Kararları (13.03.2024)

• BARÜ’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni gerçekleştirildi

• BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi

• BARÜ “Eğitim” ve “Mühendislik” Alanlarında Dünyanın En İyileri Arasında

• BARÜ’den 11 akademisyen “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer aldı

• BARÜ 15’inci Yılında Dünyanın En İyileri Arasında!

• BARÜ’lü milli sporcular 5 madalyayla dünya şampiyonu oldu

• Mavi Diploma (Diploma Eki) Hakkında